Acties

Overal ter wereld geven mensen vissen weer de ruimte! Jong en oud. Professionals en vrijwilligers. Wil jij ook helpen? Dat kan op veel manieren. Doe mee aan activiteiten en acties. Werp je op als vrijwilliger. Stuur foto's of projecten in. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, draagt bij aan het verbeteren van de voedselketen en het (over)leven van trekvissen. Help ons. Doe mee!


Image

World Fish Migration Day

Ook dit jaar is er weer een World Fish Migration Day, de dag waarop (overal ter wereld!) vrij stromende rivieren en trekvissen worden gevierd. Wereldwijd vindt er een scala aan activiteiten plaats: excursies, evenementen op een school, het openen van vispassages, races, of voedselfestivals. Jij kunt deelnemen aan deze viering of zelf een evenement organiseren!

Rhine CleanUp

Wist jij dat 80% van het plastic in de zee daar via rivieren terecht komt? Eens per jaar wordt de Rijn van bron tot monding gereinigd. Het motto: ‘Clean locally, celebrate globally’. Jij kunt helpen.

Eigen initiatief

Natuurlijk kun je ook zelf het nodige doen. Deel wetenswaardigheden en informatie m.b.t. vispassages en beleefplekken met ons. Maak foto’s en stuur ze in. Meld je aan voor acties. Wijs anderen op het belang van ons initiatief. Deel je enthousiasme. Doe mee aan evenementen. Elke bijdrage draagt bij aan het (over)leven van belangrijke trekvissen en het verbeteren van de voedselketen en de waterkwaliteit.


 
VOLGENDE


Onze sponsoren

Zonder de vrienden van de BlijeVis zouden we dit niet kunnen doen.